S terasou v samém cípu nejvyššího patra Masaryčky, s mimořádným výhledem na panorama metropole se na pražskou gastronomickou mapu právě zapsal nový podnik. Jmenuje se Reason, šéfuje mu ostřílený kuchař Jan Horák a výhled není to jediné, proč by vás tahle adresa měla zajímat. Konvenční suroviny dostáváte na originálních talířích v úpravě a kombinacích, které vás mile překvapí, a až si dáte etické foie gras z kešu ořechů (a dalších asi čtyřiceti surovin, husí nebo kachní játra mezi nimi ale nenajdete…), začne vás ta hravost na menu bavit. K tomu výběr vín, champagne nebo nějaký originální drink z místního baru, stačí říct, na co máte právě chuť.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se