Pět hvězdných restaurací v Praze a čtyři další v regionech. Slavný michelinský průvodce ocenil celkem devět českých podniků, které splňují pět jeho přísných kritérií: kvalita použitých surovin, harmonie chutí, mistrovství kulinářských technik, osobitá kuchyně odrážející personu šéfkuchaře a dlouhodobá konzistence menu.

Bodovaly stálice v žebříčku, vedle nich ale zářilo i šest nových jmen, nicméně dobře známých na české gastroscéně. Rozdával se také Bib Gourmand, kterým se teď pyšní 18 podniků. 

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se