Na pravém břehu Vltavy, na dohled od Trojské lávky a jen pár minut od bran pražské zoologické zahrady, se za nenápadnou zdí ukrývá místo s neopakovatelnou atmosférou a skvělým jídelním lístkem. Dřív tady bydlel zahradník, který se staral o zeleň Trojského zámku, teď se tady setkávají přátelé a rodiny, a když vás sem někdo pozve na byznysovou schůzku, neváhejte přijmout.
Do Bistra Karel se totiž sjíždějí milovníci gastronomie z celé Prahy, a čeho si majitelky váží obzvlášť, naučili se sem pravidelně chodit i místní, Trojští. „Stačí osm stupňů nad nulou a máme plno i na zahradě,“ smějí se spokojeně majitelky podniku během jednoho únorového dopoledne, kdy teploměr i se sluncem v zádech stále ukazuje na hodnoty kolem nuly.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.