Kuchařská soutěž Bocuse d’Or Czech zná své finalisty. Deset profesionálů, které vybrala porota složená z renomovaných českých šéfkuchařů (nechybí michelinský šéfkuchař Oldřich Sahajdák nebo zkušení profesionálové Tomáš Kalina, Jan Punčochář, Zdeněk Pohlreich a řada dalších), se 4. až 6. května utká v pražském O2 universu. Vítěz pak vzejde z bodování technické a degustační poroty. Hodnotit se přitom bude především chuť, prezentace a originalita pokrmu, ale také zpracování a výtěžnost surovin, čistota pracoviště či dodržení stanoveného časového limitu.

Zbývá vám ještě 90 % článku
Předplatné za 40 Kč na 4 týdny
  • První měsíc za 40 Kč, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se