Landek Park vůbec stojí za návštěvu, ale ať už se do hornického muzea v Ostravě vydáte nebo ne, zajděte si do Harendy. Málokterá hospoda sází tradiční českou kuchyni na talíř v tak pěkném moderním provedení jako tahle.
Za podnikem stojí šéfkuchař Adam Cakl. Plac má pod sebou Lucie Harazimová. Mimochodem, jejich restaurace je v prostorách bývalé hornické kantýny. Menu tu nazývají doslova aktuální a přesně to naznačuje jeho časté obměny. Téměř vždy tam ale najdete telecí carpaccio, krásně ho tu dohrává opražený ořech, majonéza a celé to nakopává křen.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.