Už dva roky se v Trutnově na kruháči hned vedle pizzerie můžete zastavit v krkonošské restauraci, která reflektuje, jak sama tvrdí, vlivy 21. století. David Suk tu dělal pizzu už opravdu dlouho, pak se ale potkal se šéfkuchařem Tomášem Levým. Ten rozjížděl kdysi i vyhlášenou kuchyni Café Fara, a tedy moc dobře ví, jaké to je dělat moderní gastronomii v regionech. Na Trutnovsku je ale doma a svůj kraj se snaží obohatit svými získanými zkušenostmi. A tak vznikla Vejmrda pro 18 hostů.

Zbývá vám ještě 90 % článku
Předplatné za 40 Kč na 4 týdny
  • První měsíc za 40 Kč, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se