Meggie a Nugy se potkali ve fázi života, kdy oba tak trochu hledali jeho smysl. Našli sebe a rozhodli se zúročit svoje zkušenosti z gastra, jakkoliv tento obor nestudovali, a v pražských Vršovicích si otevřeli svoje cool bistro Mamam. Nugy pomáhal v rodinném bistru v brněnské „Sapě“, po přestěhování do Prahy dělal na place ve fine diningu, pak si bral i směny v kuchyni, pomáhal v ramen bistru a nadchnul se pro japonskou kuchyni. Meggie jako většina vietnamských holek musela odmala vařit a pomáhat doma, ale větší vaření si zamilovala až po šestiměsíční cestě po Asii. Zkušenosti později nabrala i v Dianu.

Zbývá vám ještě 80 % článku
Předplatné za 40 Kč na 4 týdny
  • První měsíc za 40 Kč, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se