Meggie a Nugy se potkali ve fázi života, kdy oba tak trochu hledali jeho smysl. Našli sebe a rozhodli se zúročit svoje zkušenosti z gastra, jakkoliv tento obor nestudovali, a v pražských Vršovicích si otevřeli svoje cool bistro Mamam. Nugy pomáhal v rodinném bistru v brněnské „Sapě“, po přestěhování do Prahy dělal na place ve fine diningu, pak si bral i směny v kuchyni, pomáhal v ramen bistru a nadchnul se pro japonskou kuchyni. Meggie jako většina vietnamských holek musela odmala vařit a pomáhat doma, ale větší vaření si zamilovala až po šestiměsíční cestě po Asii. Zkušenosti později nabrala i v Dianu.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.