Báječný šéfkuchař Jan Malý se po letech vrátil domů, do rodného Šumperka! Vařil v Rakousku, pak v karlínské Esce a na posledy rozbíhal olomoucké Long Story Short Eatery & Bakery a báje o jeho dokonalých jídlech se nesly celou gurmánskou republikou.

Teď Hanes, jak se mu přezdívá, postavil v nové restauraci Perk tým a menu, které je otevřené místním, ale také všem, kteří chtějí poznat novou gastronomickou kapitolu v Jeseníkách. A že už bylo na čase.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se