Pokud si myslíte, že bez masa nedokážete být a nemůže vám bez něj chutnat, vyrazte za šéfkuchařkou Miluší Makó, která stojí za konceptem udržitelného bistra Green Table. Tady totiž rozhodují chutě. Uprostřed kancelářských budov nedaleko Masarykova nádraží v Praze připravuje už od rána každý všední den pestrobarevné menu plné vegetariánského a veganského vaření a pečení. Zakládá si na kvalitních surovinách, které ráda doplní svým oblíbeným libečkem, který si před chvílí natrhala v obří hydroponii GreenTech a která láká pohledy zákazníků už u vstupu do podniku.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se