Pokud si myslíte, že bez masa nedokážete být a nemůže vám bez něj chutnat, vyrazte za šéfkuchařkou Miluší Makó, která stojí za konceptem udržitelného bistra Green Table. Tady totiž rozhodují chutě. Uprostřed kancelářských budov nedaleko Masarykova nádraží v Praze připravuje už od rána každý všední den pestrobarevné menu plné vegetariánského a veganského vaření a pečení. Zakládá si na kvalitních surovinách, které ráda doplní svým oblíbeným libečkem, který si před chvílí natrhala v obří hydroponii GreenTech a která láká pohledy zákazníků už u vstupu do podniku.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.