Martin Svatek je prostě sympaťák a srdcař. Do Tábora přišel z Pelhřimova a dostal tohle město Jana Žižky na mapu zájmu všech gastronautů. Dlouho šéfoval v kuchyni hotelu Nautilus na náměstí, po letech odešel a posunul se směrem k nádraží do hotelu Palcát. Tam mu postavili vlastní restauraci pojmenovanou Mace. V překladu, ano, palcát. Na talíře to Martin a jeho skvělý tým sází s úsměvem a přirozenou grácií. On sám je roky členem českého kuchařského národního týmu a je to hlavně úžasný hospodský, kterého často vidíte i na place, jak se s hosty zakecá o jídle i o životě.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se