Před pár lety trávil Lukáš Kubín většinu času ve svém malém bistru na pražských Vinohradech. Staral se o zásobování, pravidelné obměňování menu i samotný provoz a chvílemi prý už nevěděl, kde mu hlava stojí. Teď má na starost celý gastronomický koncept v PPF, jedné z nejúspěšnějších českých firem, spolu se svým týmem denně připraví a vydá přes 800 hlavních jídel a je spokojený.

Když sem nastupoval, zadání znělo jasně: rozpohybovat celý dům, aby to v něm žilo, dát stravování šmrnc a připravovat kvalitní jídlo. To se mu podařilo a on přetavil model závodní jídelny ve vysoce ceněný zaměstnanecký benefit, který je ale nezvykle otevřený i zákazníkům „zvenku“. „Myslím, že v Česku nic podobného není. Je to ta nejlepší firemní kantýna!“ tvrdí hrdě.

Článek pro předplatitele
Ještě na vás čeká 90 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.

Vedle přístupu k veškerému on-line obsahu HN můžete mít:

  • Mobilní aplikaci HN
  • Web bez reklam
  • Odemykání obsahu pro přátele
  • On-line archiv od roku 1995
  • a mnoho dalšího...

Máte již předplatné? Přihlaste se.

Přihlásit se