Před pár lety trávil Lukáš Kubín většinu času ve svém malém bistru na pražských Vinohradech. Staral se o zásobování, pravidelné obměňování menu i samotný provoz a chvílemi prý už nevěděl, kde mu hlava stojí. Teď má na starost celý gastronomický koncept v PPF, jedné z nejúspěšnějších českých firem, spolu se svým týmem denně připraví a vydá přes 800 hlavních jídel a je spokojený.

Když sem nastupoval, zadání znělo jasně: rozpohybovat celý dům, aby to v něm žilo, dát stravování šmrnc a připravovat kvalitní jídlo. To se mu podařilo a on přetavil model závodní jídelny ve vysoce ceněný zaměstnanecký benefit, který je ale nezvykle otevřený i zákazníkům „zvenku“. „Myslím, že v Česku nic podobného není. Je to ta nejlepší firemní kantýna!“ tvrdí hrdě.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se