Tom Foltýn vzal zaplivaný pajzl na rohu Široké ulice a krásně ho předělal. Napsal první nabídku a se svým týmem to fakt rozjel. A protože je zároveň i hodně šikovný architekt, udělal Širokou skromně, s malým rozpočtem a po svém. Teď navíc nově dotáhl i atmosférický dvorek, kde můžete pobýt.

Lidé tu milují ke snídani sendvič Croque Madame. I když je to vlastně celodenní šlágr. Silný vývar v sobě snoubí asijské chutě a jsou v něm perfektní i italské tortellini. Tak totiž vypadá jejich pojednání Pasta in Brodo. Co je ovšem naprostá dokonalost? Místní verze hermelínovky! Perfektně opečený chléb dostanete na nádherném talíři z antiku a k němu neobyčejnou hermelínovou pomazánku, která je potuněná hráškem, mátou, fava fazolemi a pošírovaným vejcem.

Článek pro předplatitele
Ještě na vás čeká 70 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.

Vedle přístupu k veškerému on-line obsahu HN můžete mít:

  • Mobilní aplikaci HN
  • Web bez reklam
  • Odemykání obsahu pro přátele
  • On-line archiv od roku 1995
  • a mnoho dalšího...

Máte již předplatné? Přihlaste se.

Přihlásit se