Není to Berdych? Hosté pražské restaurace The Eatery po sobě koukali a zvědavě si špitali. V otevřené kuchyni právě spatřili muže v kuchařském rondonu, který nápadně připomínal českého tenistu. A nepletli se. Příležitostný kuchař nadšenec se domluvil se známými ve svém oblíbeném podniku, že si zkusí jednu směnu s nimi. Na plac nastoupil ráno v devět. „Rychle mi vysvětlili, co kde je, co budu dělat, a už se jelo, za chvíli se vydávaly obědy. Byl jsem tam ‚bažant‘, tak mě nijak nešetřili a dávali mi práci, kterou nechtěli dělat. Třeba nakrájet tři kila chřestu. Jak na to člověk není zvyklý, tak to byl dost záhul,“ vzpomíná. Domů se dostal v půl druhé ráno, úplně vyřízený. Kam se hrabe pětisetová bitva s Nadalem?! ptám se. Souhlasně kýve.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se