Upéct dokonalý chléb není jen tak. Musíte mít správnou mouku, ideálně vlastní vypěstovaný kvásek a mistra pekaře, který je oddaný svému řemeslu. Jestli má Itálie nějakou svou pekařskou hvězdu, je jí Franco Palermo. Tichý šedesátník, kterého v pekárně na první pohled snadno přehlédnete, když ale začne vyprávět o divokých kombinacích zrníček v novém chlebu, oči se mu rozzáří radostí a mezi větami se potutelně usmívá.

Zbývá vám ještě 95 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se