Za věnování surovin na focení moc děkujeme restauracím Yamato (modroploutvý tuňák, steak Kobe), Aromi (lanýž, ústřice, šunka), Mlýnec − Zátiší Group (foie gras), Café Buddha (kaviár), IPPA café (jedlé zlato). Dále děkujeme firmě Sonnentor (vanilkové lusky, šafrán, tonkové boby), půjčovně lodiček a šlapadel U Kotvy na Slovanském ostrově (ryba fugu) a obchodu s ovocem a zeleninou www.atojepecka.cz (hlíva královská Eryngii).

Nedostupné suroviny jsme během focení museli nahradit jim nejbližšími.

Koncept a styling: Klára Tománková, produkce: Lenka Benešová

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist