Starověký egyptský chléb, vývar kanasu, pokus s rybou číslo 13, masové ovoce… Myslíte, že se dá historie jídla obsáhnout v jedné kuchařce? Food kritik William Sitwell vás o tom přesvědčí. "Když někdo řekne, že ho nezajímá jídlo, přijde mi to opravdu nevšední. Vždyť jídlo je plné politiky, kultury, historie, chudoby, štěstí, lásky, zdraví, zábavy, extravagance… jídlo je o všem," začíná zapáleně líčit Sitwell. Britský publicista, bývalý šéfredaktor magazínu Waitrose Kitchen, host televizních a rozhlasových show jako Britain's Best Dish and Michelin Stars: The Madness of Perfection, hostující porotce soutěže MasterChef. Lehce drzý stejně jako zapálený, s břitkým smyslem pro humor a nehynoucí láskou k dobrému jídlu.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.