Sníh vrže pod nohama, v krbu praská oheň a vzduchem se nese vůně cukroví. I takhle mohou vypadat Vánoce, i když na to mnozí z nás ve svých hektických životech poněkud zapomínají. Zahoďte letos zástěru, pětichodovou sváteční večeři inspirovanou tatranskou přírodou vám tentokrát v Grand Hotelu Kempinski High Tatras uvaří šéfkuchař Miroslav Zamiška. Podávat se budou speciality z tradiční slovenské kuchyně i překvapivé kombinace. Na jednom stole se vystřídá poctivá kapustnica se švestkami, smažený candát s bramborovým salátem, sorbet z vánočního punče i voňavý dezert z jehličí, čokolády a perníku.

Pro ty, kteří se nebojí vrhnout se nebojácně ze zasněženého kopce, jsou k zapůjčení sáňky, ti ostatní se mohou prohřát v sauně či se nechat rozmazlovat na jedné z luxusních wellness procedur. Všichni se ale nakonec sejdou u krbu za zvuků živé hudby. Je libo folklor, zručného klavíristu, nebo dokonce harfistku? Tady vás vánoční pohádka nemine, stanete se totiž její součástí.

jarvis_5be97c80498e15d21fc3c925.jpeg
Grand Hotel Kempinski High Tatras
Foto: archiv hotelu Kempinski
jarvis_5be97c7d498e15d21fc3c912.jpeg
Grand Hotel Kempinski High Tatras
Foto: archiv hotelu Kempinski

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist