Sníh vrže pod nohama, v krbu praská oheň a vzduchem se nese vůně cukroví. I takhle mohou vypadat Vánoce, i když na to mnozí z nás ve svých hektických životech poněkud zapomínají. Zahoďte letos zástěru, pětichodovou sváteční večeři inspirovanou tatranskou přírodou vám tentokrát v Grand Hotelu Kempinski High Tatras uvaří šéfkuchař Miroslav Zamiška. Podávat se budou speciality z tradiční slovenské kuchyně i překvapivé kombinace. Na jednom stole se vystřídá poctivá kapustnica se švestkami, smažený candát s bramborovým salátem, sorbet z vánočního punče i voňavý dezert z jehličí, čokolády a perníku.
Pro ty, kteří se nebojí vrhnout se nebojácně ze zasněženého kopce, jsou k zapůjčení sáňky, ti ostatní se mohou prohřát v sauně či se nechat rozmazlovat na jedné z luxusních wellness procedur. Všichni se ale nakonec sejdou u krbu za zvuků živé hudby. Je libo folklor, zručného klavíristu, nebo dokonce harfistku? Tady vás vánoční pohádka nemine, stanete se totiž její součástí.
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist