Co je nového na české gastroscéně? Pořád něco! A to mě moc těší! S přibývajícími podniky se lepší i jejich hosté. Je radost objevit něco zázračného na malém městě, kde se zastavil čas. Je úžasné sledovat, že si úspěšnou kavárnu můžete otevřít i na samotném industriálním konci Prahy. Neuvěřitelně se zvedá i úroveň českých cocktail barů a v té nejvyšší hře už jich dávno není pouze hrstka. A ještě vás musím pozvat do jednoho nového precizního bistra. Tohle byl můj měsíc a moje #jidlove.

SŮL A ŘEPA

jarvis_5af97be8498e2b6183c87e40.jpeg
Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se