Co je nového na českomoravské gastroscéně? Co mě praštilo do nosu jako tři oříšky Popelku? Vlastně čtyři! Níže dávám k dobru čtveřici tipů na to, kam zavítat, u čeho nechybět, co bude letos diktovat gastrotrend nejenom v Praze, ale i v Brně, Ostravě a Českých Budějovicích. Všechny spojuje nabídka, jež skvěle reprezentuje podnik a jeho město ve světle roku 2018. Mimochodem na všech čtyřech místech můžete excelentní jídlo spojit s úžasnými drinky. Tak pojďte na to a dobrou chuť.
SIA

Obrovský projekt úspěšné sítě Together, která stojí i za Potrefenými husami, Bruxxem, Parlamentem, Cukrářem Skálou a připravuje gigantický Šporkovský pivovar, se jmenuje jednoduše Sia. Na označení "SaSaZu v centru" tady budou již značně alergičtí, ale opravdu vás to napadne. Velký členitý prostor přes tři patra, kuchyně, do níž více než vidíte, chaos asijského tržiště a především šéfkuchař Jiří Štift. Málokdo je na asijskou kuchyni povolanější. Zkuste cokoliv z pekingské kachny. Ty tu visí ve vitrínách před i po (pečení). A co teprve vyzkoušet pompézního Sia kraba. A rozhodně i nějaký drink, třeba Hongkong Street. Sem se budete rádi vracet.
Vedle přístupu k veškerému on-line obsahu HN můžete mít:
- Mobilní aplikaci HN
- Web bez reklam
- Odemykání obsahu pro přátele
- On-line archiv od roku 1995
- a mnoho dalšího...
Nákup jednoho článku
Zadejte e-mailovou adresu
Zadejte e-mailovou adresu. Zadaná e-mailová adresa je ve špatném formátu.
Máte již účet? Přihlaste se.
Na e-mailovou adresu vám pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste si článek mohli po přihlášení kdykoliv přečíst.
Přihlaste se
Zdá se, že už se známe
Pod vámi uvedenou e-mailovou adresou již evidujeme uživatelský účet. Přihlaste se.
Nemáte ještě účet? Zpět na zadání e-mailu »
Jste přihlášen jako
Na e-mailovou adresu vám pošleme potvrzení o platbě.