Paul Day je činorodý člověk. Po své restauraci Sansho pobíhá v pruhované zástěře, odpovídá na pozdravy štamgastů, stihne si všimnout, že ledový čaj je o něco kyselejší, než by měl být, vyběhne před restauraci pozdravit se s kolemjdoucím psem Edmundem, pražskou obdobou psa baskervillského, který patří jednomu z pravidelných návštěvníků, a obědvajícímu cizinci prozradí, odkud je ten seafood, který do sebe souká. Vousatý Brit, který pro Čechy objevil přeštická prasata a naučil je stolovat v rodinném stylu, si na obřadnosti nepotrpí. Daleko důležitější je pro něj neformální, přátelský, ale profesionální přístup.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se