Petr Pospíšil patří mezi několik málo českých šéfkuchařů, kteří si získali renomé v zahraničí. Pro svou restauraci Merkurius v německém Baden Badenu vydobyl osobní michelinskou hvězdu, prestižní kulinářské ocenění. To ovšem není jedinou poctou, kterou Pospíšil získal. Merkurius drží také další gastronomické trofeje 17 bodů Gault-Millau, 4 F od Feinschmeckera, 4 vidličky Aral a patřil tak ke 24 nejlepším restauracím Německa.
Čtěte více |
Suši místo tlačenky s cibulí? Češi mění chutě Obědvali jsme v jediné české restauraci s hvězdou Michelin |
Petr Pospíšil a jeho umění
Petr Pospíšil a jeho umění
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist